Sandrine ‘Sandre’ Schohn

(°1971, Saint-Raphaël, Frankrijk)

Van opleiding is Sandre decoratrice. Ze volgde les aan het Lycée d ‘Art Plastique M.J.M te Nice. Ze schildert wat ze ziet en ze begon al op driejarige leeftijd allerlei kleuren te mengen. De kunstenares bewondert schilders als Picasso, Vargas en Buffet. Schilderen en tekenen zijn voor haar een uitlaatklep en even noodzakelijk als zuurstof. Haar kunst wordt al sinds 1991 (Fréjus) tentoongesteld. Ze maakte decoratie voor Ivana Trump tijdens de zomer van 1998, ze schilderde voor Steven Spielberg en ook in Frankrijk bezitten heel wat sterren, zoals Brigitte Bardot en Patrick Bruel, een doek van haar.

Sandrine schildert de moderne vrouw: zowel rebels, preuts als romantisch. Ze wil emotie weergeven op de gezichten van haar figuren. De talloze kleuren die ze gebruikt, laten haar werken schitteren.

Ze schildert haar eigen leven en de tijd waarin ze leeft, met als doel een boodschap over te brengen en een mooi spoor van haar leven na te laten.

De kunstenares, die een rebels karakter heeft, schildert haar leven zoals ze het vanuit haar hart ervaart en zoals ze het zelf formuleert, met haar grote ogen heel wijd open.

Moderne vrouwen uit het leven van de kunstenares, weergegeven in veelkleurige schilderijen.

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.